Glitter gir glede i alle aldersgrupper tørr jeg påstå. Spesielt gledelig er det at Glitter Eco Lovers kan la festen fortsette å glitre videre uten den dårlige samvittigheten som mikroplast i ordinært glitter består av.
Glitter Eco Lovers er plantebasert og nedbrytbart, vegan, ikke testet på dyr, og er 100% fri for allergener. Dessuten føles den komfortabelt mot huden, og under festligheter er det unektelig viktig.
Festivaler og eventer som Oslo Pride, Stavernfestivalen, og KK-Mila jekkes opp et ekstra hakk med glitteret vårt. Glitter har innebygd glede i seg, og det bidrar med glitrende gledesspredning!
Siden utvikling av nye glitterprodukter alltid foregår på hjemmekontor, skal jeg ikke stikke under en stol at hjemmet mitt ofte ser ut som en glittereksplosjon, haha 🙂 Så det hender at min sønn ender opp med glitter i håret som han drar med seg til skolen. Jeg har unnskylt meg for dette, men han svarer da: “Det går greit, du er jo glittermammaen min”. SMELT !!  Så nå har jeg blitt kjent som Glittermamma i min omgangskrets. Jeg er klar for å bli hele Norges Glittermamma!
Glitter Eco Lovers er en del av porteføljen til flere internasjonale forhandlere, og vi er også å finne på Amazon US. Min lidenskap er at de som ønsker å glitre av glede skal få lov til det uten kompromiss. Glitter Eco Lovers er klare for å spre glitrende glede til folket!
Ønsker du å ta kontakt så send meg en mail på charlotte@ecolovers.no
Jeg ønsker deg en glitrende dag!
Vennlig hilsen Charlotte aka Glittermamma