OM OSS

Hei!

Jeg er Charlotte Bakke, eier og kreativ leder i Eco Lovers.

Glitter Eco Lovers er resultatet etter en jakt på et miljøvennlig produkt som skulle glitre opp glade musikkelskere på festivaler i Norge. Plastglitter var ikke et alternativ for meg , så da jeg etter langt om lenge fant et plantebasert og nedbrytbar glitter var gleden stor! Og få måneder senere ble merket Glitter Eco Lovers født.

Glitter fører til glede i alle aldersgrupper. Spesielt gledelig er Glitter Eco Lovers, da festen endelig kan glitre videre uten den dårlige samvittigheten som mikroplast i ordinært glitter har tilført.

Glitter Eco Lovers er plantebasert og nedbrytbart. Dessuten føles det komfortabelt mot huden, og under festligheter er det unektelig viktig.

Festivaler og eventer som Pride Oslo, Stavernfestivalen, og KK-Mila jekkes ett hakk opp med glitteret vårt. Glitter har en innebygd glede i seg, og det bidrar med glitrende gledesspredning!

Siden driften foreløpig foregår i hjemmet får min sønn ofte glitter i håret. Derfor har jeg blitt kjent som Glittermamma i min omgangskrets. Jeg er klar for å bli hele Norges Glittermamma fremover!

Glitter Eco Lovers er en del av porteføljen til flere internasjonale forhandlere, og vi er også å finne på Amazon US. Min lidenskap er at de som ønsker å glitre av glede skal få lov til det uten kompromiss. Glitter Eco Lovers er klare for å spre glitrende glede til folket!

Ønsker du å ta kontakt send meg en mail på charlotte@ecolovers.no

Jeg ønsker deg en glitrende dag!

Vennlig hilsen Charlotte aka Glittermamma