OM OSS

Min livsfilosofi er å ikke bare ta til takke, men gjøre livet til det optimale av hva det kan være. Livet er så forbaskede kort, og det er så mye spennende der ute! ​ Jeg har gjort mye rart i mitt liv og har flyttet mye rundt. Jeg har jobbet som au-pair i LA og festet i Hollywood. Jeg har bodd på Canariøyene og solgt billetter til eventer på stranden. Jeg har backpacket alene rundt i Thailand. Alltid villig til å ta litt risiko, gi litt faen, ha det moro og møte kule mennesker. Få max ut av den lille tiden vi har her på jordkloden. ​

De siste få årene har fokuset mitt skiftet noe. Noen påstår til og med at jeg har blitt voksen (hjelp!). Jeg har fått en liten gutt og livet har roet seg ned. Ikke bare på privaten har mitt fokus skiftet, men også mitt syn på verden og det faktum at vi mennesker truer jordklodens levende eksistens. Og jeg vet at mange flere enn meg føler det på samme måte, og at vi alle begynner å skifte fokus. Det skremmer oss å se bilder av hav hvor det flyter med plast i mils omkrets. For meg har det blitt viktig å ta min del av ansvaret for å ta vare på denne vidunderlige kloden vår og det som lever og gror her.

Men hvorfor akkurat bioglitter tenker du kanskje? En av de morsomste tingene jeg har begitt meg ut på de siste årene er å delta på festivaler. Jeg har en egen bod hvor jeg og min bror Anders klistrer tattoos på festglade mennesker, og hvis du har vært på Stavern eller Slottsfjell i det siste har du kanskje tatt turen innom oss. Å jobbe på festival er det beste som finnes tror jeg. Energien og gleden som er tilstede der er bare helt rå.

Etter noen år med tattoos hadde jeg planer om å tilføye kosmetisk glitter i sortimentet mitt, men ble forferdet da jeg innså at glitter er mikroplast i sin reneste form! Kanskje litt naivt å ikke ha tenkt på dette før, men jeg tror ikke jeg er alene om det dessverre. Dette kunne jeg selvsagt ikke være en del av og jeg fortsatt min research etter en eller annen form for glitrende kosmetikk som ikke inneholdt plast. Da dukket plutselig dette unike produktet opp på radaren min: biologisk nedbrytbart glitter av økologiske eukalyptustrær. Og min første tanke var: Hvorfor i all verden finnes det fremdeles plastglitter når det finnes eco glitter?Sånn ble Glitter Eco Lovers født. Og mitt bidrag til en verden med litt mindre plast starter her.

Nå håper jeg at dere som liker glitter vil velge miljøvennlig i stedet for plast, og at vi sammen får kosmetikkbransjen og forbrukere til å oppdage at det ikke er nødvendig å bruke plast i produksjon av glitter. Er du med meg eller ??!

Med Glitter Eco Lovers kan alle partyjenter skinne
og glitre med verdens beste samvittighet !

La festen begynne !

Charlotte

Jeg ønsker å takke de 3 flotte studentene ved Kristiania Høyskole som laget logo og profilmateriale til meg. Så tusen hjertelig takk Stine Bortheim, Maria Elise Birkeland og Julian Schlicht !!